Hjemmebanesejr til BSF
BSF-sejr.jpg
Der var jubel da BSF fik brudt en uheldig stime og slog Brede i weekenden. Foto: Privatfoto
Fodbold Efter fire kampe uden sejr, så lykkedes det for BSF at bryde stimen og hente alle 3 point, da holdet lørdag spillede hjemmekamp mod Brede IF.

De kom på sporet med en sejr på 3-2 i Sjællandsserien på en flot solskinsdag i Ballerup Idrætspark, hvor godt med tilskuere mødte frem for at se hjemmeholdet i aktion.

Kampen var bestemt ikke så jævnbyrdig, som resultatet antyder. BSF var bedst hele vejen igennem og var foran både 2-0 og 3-1, men et par unødvendige mål skabte en ligeledes unødvendig spænding de sidste fem minutter i en kamp, hvor Brede IF ellers intet havde at komme med.

Tværtimod var det BSF, der gennem hele kampen var i den styrende position, og der blev skabt chance på chance, som desværre ikke blev udnyttet godt nok. Således stod den ved pause kun 1-0 til BSF på mål af Neno Dragojevic.

I 2. halvleg udbyggede indskifteren Rasmus Brøns til 2-0, da han fik et flot oplæg fra Wisam, der ligeledes blev skiftet ind fra bænken. Brede IF fik dog med et mål via klumpspil efter et frispark reduceret, men BSF svarede hurtigt igen.

U19-spilleren Petar, den tredje udskifter, kom nemlig på tavlen, da han opfangede en bold før udeholdets målmand, tog et træk og sparkede den ind. Brede IF svarede dog tilbage med et flot langskudsmål, men BSF formåede at holde fast til sidst og dermed vinde kampen.

BSF er nu væk fra bunden og en del af midterfeltet i en meget tæt Sjællaserie. Næste opgør er lørdag den 3. oktober ude mod VB 1968.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *