Gospelworkshop i Skovlunde Kirke
Gospel-Miriam-Jul-Rasmussen-copy.jpg
sang I weekenden den 19. og 20. september er der gospelworkshop med sangerinde Miriam Jul Rasmussen i Skovlunde Kirke.

Miriam Jul Rasmussen har gennem mere end 15 år været aktiv på den danske gospelscene, og har til denne workshop fundet nogle af sine yndlingssange frem, med udgangspunkt i gospelgenren og det glade budskab om tro, håb og kærlighed.

Miriams sangtalent kom allerede i brug, da hun som ganske ung pige blev optaget i Danmarks Radios Pigekor, og her fik særdeles rig koncerterfaring med danske sange og andet klassisk sangmateriale. Sidenhen blev det primært rytmisk musik, og særligt gospel, Miriam kastede sig over.

Miriam har optrådt i en lang række spændende sammenhænge, og har blandt andet som midtpunktet i gospelbandet ’Breeze of Gospel’ givet mere end 500 kirkekoncerter i Danmark.

Programmet på workshoppen i Skovlunde Kirke vil bestå af gospelsange fra den amerikanske og skandinaviske gospeltradition. Workshoppen er åben og gratis for alle voksne og unge fra 5. klasse og opefter.

Tilmelding og spørgsmål til organist Søren Geneser på e-mail: sgskovlundekirke@gmail.com eller telefon: 31 38 04 88

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *