Glemmer du, så husker jeg
debat Irene Jørgensen, medlem af kommunalbestyrelsen skriver i sidste uge, at vi har brug for flere penge, nu får vi færre.

Denne minusvækst er et resultat af socialdemokratiets støtte til Venstre-regeringen med kommuneaftalen, hvilket socialdemokraterne burde have modsat sig både i KL og i Folketinget.

Hvis nogen havde troet at socialdemokraterne ville træde mere i karakter og give udtryk fr socialdemokratiske kærneværdier, når Mette Frederiksen blev valgt, så må de godt nok være dybt skuffede.

Hvad værre er; partiet virker ikke som et oppositionsparti, men har lagt sig på knæ for Løkke og lover strammere flygtningepolitik end Inger Støjberg. Men man vinder ikke vælgere ved at kopiere DF eller andre – DF er bedst til at være DF.

Socialdemokraterne havde været bedst til at være socialdemokrater, men er i stedet stærkt på vej til at nedlægge sig selv. I stedet for at finde et værdigrundlag, diskuterer de hvordan de skal placere sig over for DF. De tror ikke længere selv på det socialdemokratiske projekt.

Og hvor de svenske socialdemokrater fører an når det gælder med at hjælpe flygtninge, er der hos de danske socialdemokrater larmende tavshed.

Til gengæld har socialdemokraterne ingen problemer med at ville bruge 30 mia. på militærfly – samtidig med at der med socialdemokraternes accept gennemføres voldsomme nedskæringer i kommunerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *