Et topholds lod
måløv-bk-copy.jpg
Måløv ligger nu på andenpladsen i puljen efter en sejr over Taastrup i weekenden. Foto: privatfoto
fodbold Lørdag middag var Taastrups unge DS-reserver værter, da Måløv skulle forsøge at kæmpe sig op på puljens 2. plads.

Fra kampens start virkede det som om, at den ekstremt hurtige bane kom lidt bag på Måløv, som skulle bruge lidt lang tid til at tilvænne sig.

I det hele taget stod der Taastrup på alt, og hjemmeholdet burde og skulle have profiteret af overtaget. Et skud på stolpen var dog det tætteste de kom på.

I stedet var det Måløv, som efter en dødbold kom foran efter 42 minutter. Bolden vandrede lidt frem og tilbage i feltet, inden den endte for fødderne af Mads Simoni, som resolut satte sin tredje sæsonscoring i kassen.

I 2. halvleg var Måløv væsentlig bedre med, men ind ville bolden ikke. Magnus Victor headede først på overliggeren og derefter flugtede Kim Finch Andersen på stolpen.

Derudover havde Måløv en lille håndfuld halve og hele chancer mere, men lige lidt hjalp det.
Derfor var det også næsten ubærligt da dommerens fløjte lød efter en halv time, efterfulgt af en pegefinger mod pletten. Thomas Stokholm brændte heldigvis for hjemmeholdet, og herefter fik Måløv kæmpet sejren i land. Holdet er derfor nu at finde på puljens 2. plads, som giver oprykning til forårets slutspil i Serie 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *