En perfekt halvleg
Måløv-Ishøj.jpg
fodbold Lørdag eftermiddag havde Måløv besøg af rækkens nummer to fra FC Ishøj.

Det var et toptændt MB-mandskab, som mødte udeholdet højt oppe på banen, og det gav dem tydeligvis lidt udfordringer. Samtidig spillede udeholdet også friskt til, så det var en 1. halvleg i et utroligt højt tempo, som bestemt lå et par niveauer over Serie 2.

Efter en halv time profiterede Måløv af det hårde pres, og Nicklas Lind slap igennem på venstrekanten, han centrerede bolden til Kim Finch Andersen, som helt køligt sendte bolden i mål ved forreste stolpe. Høj klasse hele vejen rundt.

Stillingen holdt halvlegen ud, og i pausen skortede det ikke på roser fra Kim Wiborg, som kaldte hjemmeholdets spil for det bedste holdet har præsteret under hans ledelse.

Som det desværre går nogen gange, så gik der lige præcis et minut af 2. halvleg før bolden lå i Måløvs mål. Ömer Karakas slog et indlæg ind i feltet, som blev rettet af, og foran kassen kunne Burak Kutlu prikke bolden i mål. Ikke godt nok at to FC Ishøj spillere kan blive farlige mod fire MB’ere.

Resten af 2. halvleg blev en meget rodet affære, hvor kortene regnede ned over FC Ishøj, som i en periode kun havde seks markspillere på banen. Måløv fik derfor scoret yderligere to gange inden slutfløjtet. Først på hovedstød af Julian McFarlane og til slut på straffespark ved Thomas Lydolph.

Måløv vandt således 3-1 over et rigtig dygtigt Ishøj-mandskab, og kan halvvejs igennem turneringen skimte de rigtig sjove pladser. Der er således kun et enkelt point op til Herstedøster på 2. pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *