Der stinker i tunellen under Ballerup Station
Debat Ballerup Kommune vil gerne have turister til Ballerup.

Men man må ikke håbe, at de tager til Ballerup med toget og vælger, at gå ned ad trapperne. For til venstre op imod busserne er det som en kloak. Og til højre nede ved de trapper som går op til vængerne stinker der af pis, altid.

For cirka to år siden skrev jeg til DSB om det vand, som løber ud af de trapper. De borede trappen op og lagde nye rør, men man får hvad man betaler for. For kun seks måneder senere, så det ud som før. Og jeg har skrevet til dem igen, men har ikke modtaget et svar.

Det er nok for dyrt for dem – indtil én skrider i det, og vil have erstatning.

Og mit gæt på, hvorfor der stinker af pis: Det er så nemt for de unge drenge at pisse der.
Jeg har boet i Ballerup i 48 år, og jeg har aldrig set nogen spule med vand der, for, at fjerne stanken. Som jeg synes der skulle gøres hver mandag formiddag.

Så bare almindelige ballerupborgere kan udholde den stank. Skulle borgmesteren eller kommunalbestyrelsen den vej igennem skulle der nok dufte af blomster. Men nu er det jo bare nogle borgere, så de må bare trække vejret dybt ind.

 

Svar fra kommunen:

Kære Thomas Petersen. Du er ikke den eneste, der har gjort os opmærksom på, at det alt for ofte er en dårlig oplevelse at benytte den tunnel.

Ballerup Kommune har en driftsaftale med Banedanmark om renhold af tunnelen. Den vil vi nu følge op på, så oplevelsen bliver bedre for borgere i Ballerup, pendlere og eventuelle turister.

Lars Algreen, afsnitsleder,
Center for Miljø og Teknik

2 kommentarer om “Der stinker i tunellen under Ballerup Station”

 1. Jesper siger:

  Hej Lars

  Jeg giver dig helt i stanken!
  Dog er stanken af pis ikke kun unge drenge. Jeg har ofte set ældre mænd og ofte nogen der ligner hjemløse mænd.

  Rigtig godt indlæg med fokus på et relevant problem.

  /Jesper

 2. Keld siger:

  Et af de bedre læsebreve. Håber der bliver fulgt op på det. Jeg går selv igennem der hver dag og undres hver gang over der ikke gøres noget ved det.
  Der er dog to ting i det. Dels vandet på trappen mod buspladsen som man kan glide i. Utroligt nok hvis ingen er gledet i det endnu. Dels pissoirlugten i modsatte sidde, den er ufarlig men møgulækker.

  Håber begge dele bliver rettet bare lidt op på nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *