Demokratiet har spillet fallit i Ballerup
Debat Dansk Folkeparti så sig torsdag nødsaget til at forlade budgetforhandlingerne for 2016, idet der på ingen måde fra den socialdemokratiske gruppes side var velvillighed til at imødekomme Dansk Folkepartis ønsker om flere varme hænder til ældre- og plejeområdet.

Dansk Folkeparti har ellers bragt flere konkrete forslag til besparelser med til budgetforhandlingerne, for at kunne finansiere ønskerne om flere varme hænder til ældre- og plejeområdet.

Dansk Folkeparti har blandt andet påpeget muligheden for at spare på massive udgifter til eksterne vikarer – til netop plejeområdet. Ved at man for de samme penge, som man anvender til dyre vikarudgifter, vil kunne ansætte dobbelt så mange fastansatte medarbejdere i plejesektoren og dermed forbedre vilkårene markant, for vores ældre og plejekrævende borgere i Ballerup Kommune.

Det var desværre ikke nok til at Socialdemokratiet ville inkludere Dansk Folkeparti i årets budgetforlig, så man kan vist roligt sige at demokratiet og fornuften i Ballerup kommune denne gang har spillet voldsomt fallit!

2 kommentarer om “Demokratiet har spillet fallit i Ballerup”

 1. Jørgen Flyr siger:

  Demokrati er ikke, at når man som det borgerlige parti der ved valgte har fået flest stemmer og mandater til Folketinget, at man så ikke vil i regering fordi man ikke har andet end symbolpolitik og foretrækker at være i borgerlig opposition.

  Demokrati er heller ikke, at man alligevel får indflydelse når man har opgivet sine valgløfter.

  Og demokrati er slet ikke at fremmane flygtninge som årsag til at det går dårligt i DANMARK, NÅR MAN SELV HAR STEMT FOR ALLE FORRINGELSERNE.

  Så er man ikke demokrat og ikke bedre end nazisterne, som gav jøderne skylden og omdannede Tyskland til en arbejdslejr og krigsmaskine. DF vil også at danskerne skal arbejde mere og længere tid (har ødelagt dagpenge og efterlønnen) har stemt for alle krigene og vil gerne bruge 35 mia kr på flere militær- og bombefly. Ikke nok med at man vil ufred i verden og flere må flygte, man vil også bekæmpe ulandshjælp og forbedringer af jordklodens miljø. DF er både umenneskelige over at gøre noget mod fattigdommen og verdens andre problemer.

  Uanset Dansk Folkepartis omgang med danske og udenlandske nazister og viften rundt med dannebrogsflaget, så er de gennemskuet af de fleste som utroværdige og nedbrydere af velfærdssamfundet.

 2. Jørgen Flyr siger:

  ulandsbistand er sikkerhedspolitik for os selv, vi sikrer os mod problemer vi ellers får i nakken senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *