CP fodboldlandsholdet gæster Smørum
CP-landholdet.jpg
fodbold Der er næsten lokalopgør, når CP fodboldlandsholdet møder Grand-Super-Veteran holdet fra Måløv Boldklub på lørdag i Smørum.

LSF har velvilligt lagt bane til en træningskamp for det danske CP fodboldlandshold, som består af spillere med et bevægelseshandicap som resultat af den medfødte sygdom cerebral parese (spasticitet), eller som resultat af en ulykke.

Modstandere er et Grand-Super-Veteran hold fra Måløv Boldklub og kampen spilles som 7-mands kamp i Smørum Park lørdag den 19. september klokken 11.30. Alle er velkomne til at komme og kigge på, og der er gratis entré.

Det danske CP fodboldlandshold er midt i en rivende udvikling og deltager næste år i en international turnering, som gælder kvalifikation til InterContinental Cup, en slags VM for de allerbedste CP landshold i verden.

Over halvdelen af holdet hører under Ballerup Handicap Idræts Club, som træner i Smørum Park, hvor LSF har stillet gode faciliteter til rådighed. Så det er nærmest to lokale hold, der mødes i denne interessante dyst.

Man kan læse mere om CP landsholdet på deres facebook side. Man skal bare søge efter ’CP Fodbold Landsholdet’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *