Borupgaard belønnet for bæredygtighed
grøntflag-borupgaard-033-copy.jpg
Tildelingen af det grønne flag blev fejret med en festlig udklædningsdag på Borupgaard, hvor især 3y’s beduintema imponerede. Det er trods alt ikke hver dag man ser en flok kameler på gymnasiet. Foto: privatfoto
miljø I sidste uge fejrede Borupgaard Gymnasium tildelingen af Friluftsrådets grønne flag.

Onsdag den 16. september fik Borupgaard Gymnasium overrakt det grønne flag (Grønt flag Grøn Gymnasieskole) af Ballerups borgmester Jesper Würtzen for deres arbejde med bæredygtighed både i undervisningen og generelt på gymnasiet.

Baggrunden for at gymnasiet har fået tildelt det grønne flag af Friluftsrådet er, at gymnasiet har udarbejdet en bæredygtighedsplan, som sætter et langsigtet mål om et bæredygtigt gymnasium i 2020.

grøntflag-borupgaard-014-copy

Derudover har skolens miljøråd udført et stort stykke arbejde med blandt andet en cykelkampagne, en tøjbyttedag og indført en miljøpris for den klasse eller person, som har gjort noget særligt i forhold til miljøet eller bæredygtighed.

Flere af skolens klasser har også i løbet af skoleåret – på forskellig vis – arbejdet med bæredygtighed i deres undervisning.

Selve flaghejsningen blev markeret med en miljødag for alle skolens 1200 elever, hvor sundhed og idræt var på dagsordenen. De forskellige klasser var udklædt efter et tema og 3y imponerede med deres gennemførte beduintema, hvor de ikke bare var udklædt, men også havde lejet otte kameler, som var med til at gøre dagen ekstra festlig.

grøntflag-borupgaard-040-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *