Borgermøde om trafikken i Måløv
Måløv-Hovedgade-copy.jpg
veje Beboere og trafikanter i Måløv har igennem længere tid - også her i avisens spalter - givet udtryk for, at der er brug for at kommunen gør noget ved trafikforholdene i Måløv.

I den forbindelse bevilgede Ballerup Kommunalbestyrelse et større beløb til flere anlægsprojekter, og dem inviterer man nu til borgermøde om tirsdag den 22. september.

På mødet, der bliver holdt i Måløv Kulturhus klokken 16.30 til 18, vil blandt andre formand for Teknik- og Miljøudvalget Helle Hardø Tiedemann være til stede, og her vil blive fremlagt trafikale løsninger for tre konkrete projekter.

Det første er en hastighedsdæmpning på Måløv Hovedgade, hvor man fra Tjæreborgvej til Jungshøjvej vil sætte farten ned til 40 kilometer i timen.

Derudover vil man også lave en mere sikker krydsning af Måløv Hovedgade vest for Jørgen Andersensvej, så skolebørnene fra Søndergårds-området til Måløv Skole får en mere sikker adgang til stien vest for boldbanerne.

Det andet projekt er, at man vil lave en sti fra boligområdet ved Gershøj til Kratvej ved Måløv Kirke, som skal sikre skolebørnene en sikker skolevej til Måløv Skole og en direkte forbindelse til Måløv by.

Tredje projekt er trafiksanering af Kratvej på strækningen fra Liljevangsvej til Brydegårdsvej, samt etablering af en sikker krydsning af Kratvej ved indkørslen til Måløv Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *