10. klasse skal på gymnasium
samarbejde To lokale uddannelsesinstitutioner har skabt et spændende samarbejde.

Det er Ballerups nye 10. klasse ’Talent:10’ på CPH West, der sender sine 146 elever en tur på H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup.

I august var der præmiere på Talent:10, der skal gøre kommunens 10. klasses elever helt klar til at tage en ungdomsuddannelse. I den forbindelse skal de i denne uge prøve kræfter med tilværelsen som gymnasieelev på det lokale tekniske gymnasium.

H.C. Ørsted Gymnasiet har tilrettelagt forløbet MedieXpert i faget kommunikation og it, som kun tilbydes på de tekniske gymnasier. I løbet af de to dage, som forløbet varer, bliver eleverne blandt andet introduceret til teori om grafisk design og til hvordan, man laver kommunikationskampagner. Og så skal de også arbejde med teorien i praksis og selv designe og lave plakater til deres egen mini-kampagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *