VU Ballerup opruster
venste.jpg
Venstremænd fra venstre: VU formand Jacob W. Jørgensen, Bestyrelsesformand og kommunalbestyrelsesmedlem Mikael Wandel, folketingsmedlem Morten Løkkegaard og VU-medlem Mark Hansen Østermann. Foto: privatfoto
generalforsamling For to år siden fik Venstre i Ballerup en ungdomsafdeling ’VU Ballerup’.

Siden har der været lidt stille omkring afdelingen, men nu har formand Jacob W. Jørgensen samt hans højre hånd Mark Hansen Østermann med stor opbakning fra ’’det voksne Venstre’’ i Ballerup besluttet sig for at opruste indsatsen.

»Ved såvel folketingsvalget samt det forudgående skolevalg var der nemlig en stærk tendens til at ungdommen tænker liberalt,« konstaterer Mark Hansen Østermann og suppleres af sin lokale VU formand:

»Tiden er inden til, at vi står tæt sammen om vores fælles mål og får mobiliseret mænd til alle flankerne. Vi er klar til det kommende kommunalvalg, og vi er endnu mere klar til give lokalområdets liberale unge et sted at stå sammen,« siger Jacob W. Jørgensen.

Den lokale Venstre-spidskandidat, som blev valgt ind i Folketinget, Morten Løkkegaard, er sikker på, at de unge Ventrefolk kan gøre en forskel:

»Ved valget fik jeg rigtig gode personlige stemmetal i Ballerup, hvor jeg fik hver anden V-stemme. Jeg er ikke i tvivl om, at det skyldtes en stor indsats fra mit Ballerup-bagland, herunder de unge lokale Venstre-folk. Der er efter min mening rigtig god basis for yderligere fremgang, hvis vi får bygget videre på denne gode indsats«, siger Morten Lykkegård.

Startskuddet til et større og mere aktivt VU Ballerup lyder torsdag den 13. august klokken 19, hvor de holder generalforsamling på Ballerup Rådhus. Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *