VM bronze til svømmer fra Triton
Triton-VM-bronze-copy.jpg
Jesper Waterval (th) fra Svømmeklubben Triton vandt bronze ved VM for masterssvømmere. Foto: Privatfoto
Svømning Onsdag den 12. august gik alt op i en højere enhed for Jesper Waterval fra Svømmeklubben Triton Ballerup.

Efter at have trænet meget målrettet og seriøst i to år, skulle formen endelig testes for alvor på favoritdisciplinen 400 medley til VM for masterssvømmere, som blev afholdt i Kazan i Rusland.

Og formen var i den grad i orden for Jesper Waterval, som vandt en velfortjent bronzemedalje i tiden fem minutter og fire sekunder.

Udover den flotte placering på 400 medley stillede Jesper også op i fire andre løb, hvor det også blev til flotte placeringer og tider.

Jesper svømmer på Tritons masterhold til daglig, men har det sidste år trænet med på Eliteholdet, for at øge træningsmængden så meget som muligt. Det har betydet daglig træning, tidligt om morgenen såvel som eftermiddag og aften – vel at mærke sammen med den danske elite indenfor svømning, som er en del yngre end Jesper. I sig selv en flot og bemærkelsesværdig præstation.

Forud for VM i august stillede Jesper op til de danske masters mesterskaber i juni måned og blev her kåret som dansk mester hele otte gange. En rigtig god svømmesæson for Jesper som i øvrigt også runder de 40 år i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *