Velgørenhedscykelløb kører gennem Ballerup
træd-til-copy.jpg
For fjerde år i træk holder forskellige cykelklubber og Kræftens Bekæmpelse motionscykelløbet ’Trædtil Danmark’. Københavnerruterne går gennem Ballerup. Foto: pressefoto
Cykling Søndag den 30. august hopper tusindvis af danskere på cyklerne og træder til i kampen mod kræft, når Kræftens Bekæmpelse for fjerde år i træk afholder motionscykelløbet ’Trædtil Danmark’.

Løbet arrangeres i samarbejde med cykelklubber rundt om i landet og afholdes i flere byer – blandt andet København, hvor der er distancer for alle: 25, 65 og 110 kilometer.

Start- og målområdet i København er Energicenter Voldparken på Kobbelvænget 65 i Brønshøj. En del af 65 km ruten går gennem Ballerup via Baltorpvej og Skovvej, mens 110 km ruten går gennem Ballerup via Ballerupvej, Hold-an vej, Baltorpvej og Skovvej.

Da det er et motionscykelløb vil ruten ikke være afspærret, men borgerne i Ballerup kan forvente en øget cykeltrafik spredt over for- og eftermiddagen, oplyser arrangørerne, der samtidig opfordrer alle til at komme og være med:

»Man behøver absolut ikke være supermotionist for at deltage. Og så kan vi jo rigtig godt lide idéen om, at man forebygger kræft gennem sund motion samtidig med, at deltagerne donerer penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte,« siger Henrik Handberg Westermann, der er projektleder i Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere om løbet på www.trædtil.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *