Velbesøgt jazzfestival
Jonstrup-Jazz-publikum-copy.jpg
Alle tre dage kom flere hundrede gæster forbi Jonstrup Jazz Festival. Foto: Foto: Erik Lund Jepsen
musik Jonstrup Jazz Festival trak igen i år mange glade gæster. Både børn og voksne havde nogle festlige dage omkring det gamle seminarium i Jonstrup

I weekenden 14.-16. august var der Jonstrup Jazz Festival på det gamle seminarium i Jonstrup. Det gik rigtig godt i år, hvor festivalen fejrede 20 års jubilæum – og både fredag og lørdag var der 550 betalende gæster forbi festivalen.

Søndag, som altid er lidt mere stille, var der 400 gæster – og det er ny rekord. Arrangørerne havde også fundet et godt trækplaster frem i Maria Carmen Koppel, Benjamin Koppel og Steen Rasmussen.

I anledningen af jubilæet havde festivalen fået lavet nogle jubilæumskrus, og dem blev der udleveret omkring 900 af ved indgangen.

Arrangørerne fortæller at krusene blev brugt flittigt i baren, så selvom økonomien ikke er gjort endeligt op endnu, ser det fornuftigt ud trods store udgifter til både musik og jubilæumsaktiviteter.

Som et ekstra og meget festligt krydderi på festivalen var der i år arrangeret stort fyrværkerishow lørdag aftenfor at fejre, at det var 20. gang, der blev holdt jazzfestival i Jonstrup.

Fotos: Erik Lund Jepsen

Jonstrup-Jazz-aftenhygge-copy Jonstrup-Jazz-Børnejazz-Karen-Mukupa-&-Wadudu-copy Jonstrup-Jazz-børn-fra-Krudthuset-optræder-copy Jonstrup-Jazz-Jonstrup-Gl.-Købmandsgård-leverer-middag-copy Jonstrup-Jazz-Maria-Carmen-Koppel-+-Benjamin-Koppel-og-Steen-Rasmussen-copy Jonstrup-Jazz-publikum-Børnejazz-Karen-Mukupa-&-Wadudu-copy Jonstrup-Jazz-The-Hot-Club-de-Frank-copy Jonstrup-Jazz-Thorbjørn-Risager-&-The-Black-Tornado-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *