To mænd stukket ned i Ballerup
Politi-genrefoto-13.jpg
overfald Lørdag aften blev to mænd - tilsyneladende fuldstændig umotiveret - stukket ned på Roasvej i Ballerup.

Sent lørdag aften blev to mænd på 26 og 35 år overfaldet og stukket med kniv, da de var ved at vende deres bil på Roasvej i Ballerup, skriver Bt.dk.

Overfaldet sker, da nogen kaster en dåse på deres bil. De to stiger ud af bilen, og i samme øjeblik kommer gerningsmanden hen og stikker dem begge med en kniv. Den ene får seks stik i overkroppen, den anden et enkelt.

Gerningsmanden fulgtes med tre andre unge mænd. De stak alle af fra stedet efter knivoverfaldet.

Et vidne kørte de to sårede mænd på Glostrup Hospital, hvorfra de blev overført til Rigshospitalets Traumecenter. Begge mænd var heldigvis udenfor livsfare.

Signalementer og spor

»Vi har sikret nogle tekniske spor, og så har vi nogle andre ledetråde at gå efter. Vi betragter det som en meget alvorligt sag,« siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Jens Møller til Bt.dk.

Gerningsmanden, der stikker de to mænd, beskrives som dansk af udseende, mellem 16 og 20 år gammel, lyst, halvlangt hår med midterskilning. Han var iført en mørk, højhalset sweatshirt med lynlås. I første omgang talte han engelsk, men siden dansk med accent, oplyser politiet til Bt.dk.

Sammen med ham var en dreng på 16-17 år, formentlig udlænding, 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har krøllet brunt hår.

De sidste to overfaldsmænd beskrives blot som yngre og udlændinge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *