To gode oplevelser
Debat Det var dejligt at være til Ballerup Musikfest. Spændende program med masse glade Ballerup-borgere. Her var der musik til alle, lige fra lille Peter til tante Oda.

Et par dage før havde vi også fejret vort 50 jubilæum som venskabsby med East Kilbride sammen med skotske gæster.

Dejlige minder væltede frem, og jeg fik en god snak med Angus, der var leder for over 40 år siden, da jeg med BIF gæstede East Kilbride som teenager. Angus viste også stolt sine BIF manchetknapper frem.

En masse andre i kommunen har haft gode oplevelser med vores skotske venner, og nye vil have det i fremtiden også. Så gode oplevelser, der viser hvad vi står for i Ballerup. Venskab, kultur, musik og fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *