Tip os om manglende renholdelse
debat Kære Erland Petersen. Tak for dit engagerede indlæg i Ballerup Bladet.

Du har ret i, at det kunne se bedre ud med ukrudtsbekæmpelse og renhold de omtalte steder. Det betyder ikke, at kommunens entreprenør ikke har været der, men at det ikke har været tilstrækkeligt til at holde et pænt vedligeholdelsesniveau.

Ballerup Kommune er i færd med at genudbyde driften i kommunen, og når den nye kontrakt træder i kraft ved årsskiftet, vil vi komme der oftere.

Mener du og andre, at pleje og renholdelse ikke er i orden, vil vi igen opfordre til, at man benytter Ballerup Borgertip til at ”tippe” kommunen. Er der forhold, man som borger ikke mener, er i orden, vil vi opfordre til at tage kontakt til Park og Vej i Ballerup Kommune, så vi eventuelt sammen kan se på tingene og få en afklaring.

Vi er også blevet gjort bekendt med en familiefar, der sammen med sine børn har samlet affald og beskåret beplantning langs en sti. Det er glædeligt, at familien på den måde er med til at tage ansvar for deres eget lokalmiljø. Der er et par biografbilletter på vej til pigerne, som tak for hjælpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *