Svar på læserbrev om hastighedsplan
debat Til Steen Strøm. Tak for dine kommentarer til Ballerup Kommunes Hastighedsplan 2015-2020.

Planen er i høring indtil den 11.8.2015. Herefter bliver høringssvar – herunder også dine bemærkninger – behandlet, og en endelig hastighedsplan bliver politisk behandlet. Og som du også antyder, er det vigtigt, at alle synspunkter bliver sendt til os. Ambitionen er, at vi ender med den bedst mulige plan.

Ballerup Kommune har i samarbejde med Via Trafik i 2014 og 2015 fået udarbejdet det forslag til hastighedsplan, som du har kommenteret på. Trafiktællinger, analyser og 800 besvarede spørgeskemaer har dannet grundlag for forslag til lokaliteter på vejnettet, hvor det er hensigtsmæssigt at forbedre trafiksikkerheden og trygheden.

Jeg kan sagtens forstå, at man som borger bliver usikker på konsekvenserne af de mulige ændringer, som hastighedsplanen kan medføre i ens lokalområde. Derfor følger Ballerup Kommune også nøje udviklingen i trafikken på vores vejnet, og får årligt foretaget en lang række trafiktællinger på vores vejnet, som vi bruger til at følge denne udvikling.

De konkrete ændringer, der foreslås i dit lokalområde, som jeg ved, at du har haft god dialog med udvalgsformand Helle Tiedemann om, vil også blive fulgt tæt, så vi kan sikre os, at der ikke opstår utilsigtede negative følgevirkninger.

Og igen, tak for dine bemærkninger. Vi vil fagligt behandle dem, sammen med de øvrige høringssvar vi modtager, og efterfølgende vil politikerne afveje de mange forskellige hensyn, der skal tages frem mod en mere trafiksikker og tryg kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *