Socialdemokratisk falliterklæring
Debat  »Det var blevet sådan alligevel« skriver Jan Ankler og Claus Spaabæk, de lokale formænd for socialdemokraterne om deres tilslutning til kommuneaftalen.

Påstandene om at 1) det var hensynet til kommunerne 2) det var af hensyn til folkestyret 3) det var af hensyn til vælgerne – er ren tågesnak.

Socialdemokraterne har smidt håndklædet og står afdækket i al deres elendighed. For de har netop svigtet folkestyret, når de springer fra deres valgløfter om 0,6 procent forbedringer til en aftale med nedskæringer.

De har svigtet vælgerne, som er dem der har stemt på dem, ved nu at fralægge sig ansvaret og tilslutter sig en sort regerings spareiver over for befolkningen

Hensynet til kommunerne kan ligge på et meget lille sted, for det er her man skal gennemføre nedskæringerne. Herved flyttes fokus fra V-regeringen.

Der er hverken enighed med Enhedslisten i fremgangsmåden eller nedskæringerne – tværtimod. Endnu en gang har Socialdemokratiet vist, at de er utroværdige og ikke til at stole på.

2 kommentarer om “Socialdemokratisk falliterklæring”

  1. mads kristian nobel kjær siger:

    HR Jørgen Flyr
    Der hvor skoen trykker hor dig er at når Mette bliver Statsminister så er Socialdemokratiet fri for at tigge til Enhedslisten for at skaffe flertal i Kommende Komune aftaler

  2. Jørgen flyr siger:

    Mads, du er ikke socialdemokratisk, men kun en udvandet kopi som hellere vil lege med Venstre. FOR TRADITIONEL socialdemokratisk er det vel ikke når man skærer ned på velfærd- syge, ledige, pensionister, daginstitutioner, skoler og forærer vores fælles arvegods til internationale spekulanter. Den sidste skandale med at skattevæsenet i 2012 har ladet udenlandske spekulanter malke skatteyderne for 6 Mia. Kr. Er heller ikke min eller Enhedslisten ansvar. Du kan lige så godt melde dig ind i Venstre, for forskellen her efter Mette Frederiksen er kommet til er, at hun nu vil lave solo finansaftaler med Venstre. HVOR HERRE BEVARES SIGER JEG BARE, mens du klapper af alt hvad Mette siger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *