Skovpub åbner igen
skovpub_1-copy.jpg
Skovpubs mangeårige ejer Tom Larsen er tilbage bag ølhanerne - denne gang med opbakning fra tre gode venner, der vil hjælpe med at drive stedet. Foto: Flemming Schiller
forretning På lørdag genåbner Skovpub i Skovlunde Center Syd med nyt koncept, hvor ejerne satser på det mere voksne publikum.

Efter længere tids lukning får Skovlunde nu igen et vandingshul i Center Syd. På lørdag den 29. august genåbner Skovpub på Bybjergvej 6d, og det er den tidligere mangeårige ejer Tom Larsen, der sammen med tre gode venner forsøger at puste nyt liv i den engang så populære pub.

»Der har været behov for nytænkning, derfor har vi de seneste måneder været i gang med at renovere lokalerne og udforme et nyt koncept. Dog har vi valgt at beholde det gamle navn Skovpub, som alle kender,« fortæller Tom Larsen.

Men stedet bliver ikke som tidligere, hvor det husede lokalområdets unge til store diskoteksfester, slår Tom Larsen fast.

»Vi vil i stedet satse på det mere voksne publikum, så vi vil derfor også byde på både god kaffe og kage, forskellige specialøl på fad og flaske og gode vine,« siger han.

Køer og kugler

I kælderen vil der ligesom tidligere være billardmiljø, så bargæsterne kan hygge sig med en fyraftensøl og et par runder om bordene.

Det tidligere diskotekslokale bliver indrettet til sports- og især fodboldinteresserede
med poolbord og en stor skærm, hvor man kan se kampe på. Derudover vil lokalet også blive brugt til at holde tre årlige 30+ fester, J-dag og det traditionsrige julebal 24. december.

»Vi glæder os til at byde lokalområdets borgere indenfor til et nyt mødested i en afslappet atmosfære,« siger Tom Larsen, der håber at se mange til Skovpubs åbningreception på lørdag den 29. august klokken 16 til 18.

1 kommentar om “Skovpub åbner igen”

  1. Janne siger:

    Sejt vi glæder os!!!!☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *