Red Barnet mangler indsamlere
Red-Barnet-copy.jpg
Hele familien er velkommen, når der skal samles ind til Red Barnet. Foto: Anne Dalsgaard Jakobsen. Foto: Anne Dalsgaard Jakobsen
indsamling Søndag den 6. september går frivillige på gaden med indsamlingsbøsser til Red Barnets store landsindsamling. Men i Skovlunde og Ballerup er der stadig mange ledige ruter, som Red Barnet håber at få besat.

Red Barnet samler i år ind til børn, der er fanget i katastrofer, og organisationen skriver i sit opråb til avisen:

»Vi ved ikke, hvor den næste katastrofe vil ramme, men vi ved, at den kommer. Børn vil opleve, at deres hjem forsvinder, at de bliver revet væk fra deres forældre, og at de mangler mad, vand og lægehjælp. Derfor søger Red Barnet nu indsamlere i Skovlunde og Ballerup, som vil hjælpe med at samle ind til børn i katastrofer søndag den 6. september 2015.«

Red Barnet har brug for frivillige, der kan afse to-tre timer af deres søndag til at gå på gaden og stemme dørklokker med indsamlingsbøssen i hånden. Gennemsnitlig får indsamlere omkring 1.000 kroner i bøssen – og i følge Red Barnet svarer det til at de kan forsyne en hel familie med mad i en måned, sørge for rent vand til 65 familier i en måned eller medicin til 100 børn.

Man kan tilmelde sig som indsamler til Red Barnets Landsindsamling på www.redbarnet.dk, sms TILMELD til 1277 eller ring på 80 24 25 26.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *