Psykologerne på 1.
psykologihus_2-copy.jpg
Psykologerne Andrea Klinkby og Dorthe Carlsen har slået sig ned i Centrumgaden. Foto: Flemming Schiller
forretning To psykologer har overtaget en del af Ballerup Bladets gamle lokaler på første sal i Centrumgaden 7 og åbner nu Ballerup Psykologhus

»Selvom man snakker dagen lang som psykolog, så kan det altså også være meget rart at have noget at spise frokost sammen med,« griner Dorthe Carlsen og nikker mod sin nye praksispartner Andrea Klinkby.

De to psykologer har gennem de seneste måneder haft travlt med at få deres nyåbnede Ballerup Psykologhus gjort klar. De har overtaget en del af Ballerup Bladet gamle lokaler i Centrumgaden 7 – ovenpå Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen.

»Det er en fordel at være to. Vi kan snakke og sparre med hinanden, hvis der lige er noget, vi har brug for at få vendt. Og vi kan gøre det med det samme,« siger Andrea Klinkby.

Søger tredje hjul

De to har begge tidligere haft praksis i Ballerup, på Telegrafvej og Borupvang, men efter lang tids søgen lykkedes det dem at finde egnede lokaler helt centralt i byen, og nu håber de at kunne tiltrække en tredje partner i fællesskabet.

»Vi kunne godt tænke os én, der er rigtig god til børn. Det synes vi mangler i området,« tilføjer Andrea Klinkby.

De to psykologer er begge ’’all-round’’ og kan hjælpe med alt ligefra krisehjælp til almindelig samtaleterapi og kurser i mindfullness.

De er allerede i fuld gang med arbejdet i Ballerup Psykologhus og på fredag den 28. august holder de åbningsreception klokken 15.30-17.30, hvor de håber at se en masse både kendte og ukendte ansigter i de nyistandsatte lokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *