Politi uge 33
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørte bil i frakendelsestiden

Mandag den 10. august stoppede en politipatrulje en personbil på Sydbuen i Ballerup. Føreren, en 25-årig mand fra Ballerup, var frakendt førerretten og blev derfor sigtet for at køre i frakendelsestiden.

 

Spirituskørsel på Sydbuen

Mandag den 10. august klokken 13.10 blev en anden personbil standset på Sydbuen. Betjentene skønnede føreren, en 55-årig mand fra Ballerup, påvirket af alkohol, så han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Tyveri fra personbil i Ballerup

Fredag den 14. august mellem klokken 07.45 og 11.08 var der indbrud i en personbil på Magleparken i Ballerup. Gerningsmanden havde knust den bagerste siderude og blandt andet stjålet to mobilopladere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *