Politi uge 32
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

På stoffer bag rettet

Mandag den 3. august klokken 13.38 stadsene en politipatrulje en personbil på Maglevænget i Ballerup.

Bag rettet sad en 27-årig mand fra Ballerup, som betjentene skønnede påvirket af euforiserende stoffer. De anholdt derfor manden og kørte ham til Glostrup Hospital for at få taget en blodprøve.

Det viste sig dog, at den 27-årige havde flere sigtelser i vente. Han var nemlig også frakendt førerretten og var i besiddelse af euforiserende stoffer, hvilket han også blev sigtet for.

Den 27-årige erkendte alle sigtelserne, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tricktyv efterlyses i Ballerup

Mandag den 3. august klokken 14 blev en 86-årig kvinde udsat for et tricktyveri på Baltorpvej.

Den 86-årige blev kontaktet af en kvinde på gaden, som spurgte om vej til hospitalet. Den 86-årige forklarede kvinden vejen, og som tak for hjælpen prøvede kvinden at give den 86-årige et armbånd på.

Efterfølgende opdagede den 86-årige at hendes eget armbånd var blevet stjålet.
Der er et sparsomt signalement af gerningskvinden, der beskrives som: Kvinde, 35-40 år, 165-170 cm, kraftig kropsbygning, langt sort hår. Hun var iført sort tøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Stoppet og kørt direkte i fængsel

Onsdag den 5. august klokken 17.10 standsede en politipatrulje en personbil på Mileparken.

Føreren, en 25-årig mand fra Bagsværd, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden, hvilket han erkendte.

Det viste sig dog, at han havde flere sigtelser for kørsel i frakendelsestiden og derfor blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskering. Derudover var han eftersøgt til fremstilling i Glostrup Ret og blev derfor kørt til Vestre Fængsel.

 

Sigtet for at køre uden førerret

Torsdag den 6. august klokken 17.56 stoppede en politipatrulje en personbil på Klausdalsbrovej. Føreren, en 24-årig mand fra Herlev, blev sigtet for at køre uden førerret da hans kørekort var administrativt inddraget.

 

Spirituskørsel på Mileparken

Lørdag den 8. august klokken 02 standsede en politipatrulje en personbil på Mileparken i Skovlunde.

Føreren, en 56-årig kvinde fra Skovlunde, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Hun nægtede denne sigtelsen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Føreren havde allerede tidligere mistet førerretten og havde ikke generhvervet kørekort. Derfor blev hun også sigtet for kørsel uden førerret, hvilket hun erkendte.

 

Indbrud i rækkehus i Skovlunde

Søndag den 9. august mellem klokken 01.30 og 07 var der indbrud i et rækkehus på Ravnsletlund i Skovlunde. Gerningsmanden havde brudt et køkkenvindue og blandt andet stjålet kontanter.

 

Kørte mod færdselsretningen på motorvejen

Mandag den 10. august klokken 02.44 fik en politipatrulje stoppet en personbil til på Frederikssundmotorvejen ved Ballerup, da føreren kørte imod færdselsretningen.

Bag rettet sad en kun 17-årig mand fra Hørsholm, der naturligvis ikke havde noget kørekort. Han blev sigtet for at køre uden førerret samt overtræde færdselsloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *