Otteårig pige antastet i Måløv Naturpark
Politi-genrefoto-10.jpg
Vidner Politiet efterlyser vidner til en episode i Måløv Naturpark onsdag i sidste uge, hvor en mand opførte sig meget upassende overfor en lille pige.

Onsdag den 19. august blev en otteårig pige antastet af en mand i Måløv Naturpark. Manden opførte sig upassende, løftede blandt andet op i pigens kjole og rørte ved hende udenpå tøjet. Heldigvis skete der ikke mere og pigen løb hjem. Men politiet vil meget gerne i kontakt med eventuelle vidner, der måske har set manden i Måløv Naturpark den pågældende aften.

Episoden fandt sted i mellem klokken 18.48 og 19.35. Manden beskrives: 25-30 år, dansk af udseende, lyshåret med skæg. Han var desuden iført en sort T-shirt.

Hvis nogen har oplysninger i sagen bedes de henvende sig til kriminalassistent Claus Stamp på telefon: 72 58 74 13 i dagtimerne – eller til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon: 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *