Nyt hold i Serie 3
Fodbold Den Lokale idrætsklub ’Mladost IF -Ballerup’ er nyt hold i serie 3 DBU Sjælland.

Efter en hård sæson, hvor tre hold sluttede med samme antal point; 50, lykkedes det Mladost at vinde sin pulje foran AC-Hillerød og FGK-Farum og dermed rykke op i Serie 3.

Klubben har kun tabt to kampe i sæson 2014-2015, og spillerne er en god blanding af mange forskellige nationaliteter – også danske!

»Der er ikke racisme i klubben, medlemmerne og spillerne har det godt sammen – som en stor familie med respekt for hinandens holdninger og religioner,« fortæller formand Zlatimir Soskic.

Klubben tager også gerne i mod nye medlemmer, så hvis man vil være med kan man kontakte formanden på telefon: 24 82 83 79.

Mladost IF Ballerup er placeret i Serie 3, pulje 4, DBU Sjælland. Holdet deltog også ved Nem Transport Cup i Måløv i år, hvor de sluttede på en flot tredjeplads -kun overgået af BSF på andenpladsen og Måløv på første.

Mladost har indlet sæsonen med to sejre. Næste kamp er på lørdag den 29. august, hvor de møder lokalrivalerne fra Lundegården og Grantoften, der er gået sammen i Ballerup Fodbold Alliance (BFA). Kampen spilles i Grantofteparken klokken 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *