Ny IT-chef i Orbicon
it.jpg
Jens Jakob Legarth er ansat som ny IT-chef i Ballerup-virksomheden Orbicon. Foto: foto
ansættelse Jens Jakob Legarth er ansat som IT-chef i Orbicon i Ballerup per 1. august.

Han kommer fra en stilling som udviklingschef i Geo. I Orbicon kommer han til at optimere arbejdsgange gennem digitale løsninger og indtænke digital udvikling på tværs og inden for de enkelte fagområder.

Han er drevet af idéen om ”work smarter – not harder”, og det får han udfoldet, ved at lade systemerne gøre arbejdet – og gøre arbejdet lettere.

Jens Jakob Legarth har tidligere arbejdet i FLSmidth og har erfaring som projektleder og softwareudvikler. Han er uddannet cand.scient. i geologi, men har lige fra studietiden haft en interesse for IT, som han allerede dengang brugte til at organisere data og effektivisere arbejdet.

Jens Jakob Legarth er 38 år, gift og har to børn. Familien er lige flyttet på landet og bor nu i Tikøb. Små børn tager en del af fritiden, som ellers bliver brugt på computerspil og at læse science fiction og historiebøger, når der er tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *