Minusvækst og Socialdemokratiet
debat Socialdemokraterne fik et rimeligt godt valg for et par måneder siden.

Socialdemokraterne i Ballerup er revnefærdige af stolthed over, at Mette Frederiksen blev valgt som formand, og jeg ved at mange forventer at der nu skal føres en mere klassisk form for socialdemokratisk politik.

Men det gør åbenbart ingen forskel, om det er Helle Thorning og Bjarne Corydon sammen med de radikale, der sidder i regeringen, eller om det er Lars Løkke og hans forsamling af… jeg ved ikke hvad… der sidder på magten.

Uanset om socialdemokraterne klarer sig godt eller skidt, er i regering eller står udenfor, så synes al fornuft efterhånden at være fordampet.

Hvordan kan S lægge stemmer til minusvækst i kommunerne? Hvordan vil Socialdemokraterne lokalt her i Ballerup forklare dette? Det kan jo ikke længere være fordi Radikale tvinger dem. Det er vel næppe heller fordi Venstre tvinger dem?

Alle de usolidariske og velfærdsfjendtlige tiltag som Socialdemokraterne efterhånden har lagt stemmer til, må jo skyldes, at det rent faktisk er Socialdemokratisk politik.

Det var sjovt nok ikke den politik partiet gik til valg på – måske det havde været mere fair at fortælle befolkningen sandheden?

Jeg håber at medlemmer af Socialdemokraterne i Ballerup vil prøve at forklare. Jeg forstår det ikke?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *