Måløv sejrede i sæsonpremieren
Fodbold Lørdag spillede Måløv sin første kamp i Serie 2 siden 1992. Det var ude mod Hjorten, som for blot to måneder siden var stedet, hvor Måløv sikrede sig oprykning.

Hjemmeholdet viste sig dog ikke fra den gæstfrie side, for der var knapt spillet tre minutter før Mathias Kircherr satte bolden ind direkte på frispark. Som det dog er set før, så skal der meget mere end en scoring til at knække Måløv, og resten af halvlegen var et langt pres fra udeholdets side. Derfor måtte Hjorten se sig overmatchet i stort set alle facetter af spillet, og efter 12 minutter kom belønningen, da Julian McFarlane lagde bolden tilbage til Mads Simoni, som headede den over i det lange hjørne til udligning.

Måløv pressede fortsat på, og Hjorten halsede efter, men var virkelig farlige på omstillinger, og formåede at få afsluttet alle deres tilnærmelser med kvalitet. Det kom dog ikke til scoring, da Thomas Lydolph og Martin Eriksen et par gange fik reddet på stregen, og Måløv slap derfor med skrækken. Samme MB-duo stod efter 40 minutter også bag ved Måløvs føringsmål, da sidstnævnte blev nedlagt i feltet, og med største selvfølgelighed satte Thomas Lydolph kuglen ind fra 11-meterpletten.

I halvlegen blev der dikteret, at Måløv skulle jagte 3-1-scoringen, da et Hjorten-mandskab, som i øvrigt havde modtaget et rødt kort, i så fald ville knække. Varmen lagde dog en dæmper på begivenhederne i 2. halvleg, og begge hold var nødsaget til at være lidt ekstra flittige med udskiftningerne. Derfor skulle vi helt frem til det 80. minut før der skete yderligere, og det var heldigvis i Måløv-favør. Mickel Stumpe fik lagt en god bold i dybden til Vladimir Radivojsa, og alene med keeperen satte han sikkert bolden ind.

Måløv faldt herefter langt tilbage i banen, og et minut før tid udnyttede Hjorten, at Måløv var for lang tid om at få skubbet alle kæderne frem og glemte sikringsspilleren. Det skabte ubalance og bagrummet blev derfor åbnet op. Det slipper man sjældent godt fra når det er Daniel Pless som er søgt derned, og det gjorde Måløv heller ikke. Reduceringen blev derfor sat ind efter 89 minutter.

Det blev heldigvis ikke til mere, og Måløv fik derfor sat de første tre point ind på kontoen i Serie 2. Næste kamp er på lørdag klokken 14 i Måløv Idrætspark, hvor Bagsværd BK kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *