Måløv Boldklub skriver historie
Måløv-vinder.jpg
Måløv kunne for første gang i 33 år løfte pokalen i deres egen turnering. Foto: privatfoto
fodbold Alle lokale fodboldinteresserede ved, at ugen før turneringsstart, der står den på sponsorcup i Måløv.

Klubbens årlige sommertræningsturnering har nemlig løbet af stablen siden 1982, hvor turneringen blev afviklet under navnet “SDS Cup”, og var det uofficielle kommunemesterskab mellem Ballerup IF, Skovlunde IF, Ledøje-Smørum Fodbold og Måløv Boldklub.

Billedgalleri: Nem Transport Cup 2015

Igennem tiden er turneringen og deltagerne dog blevet tilpasset til Måløvs aktuelle niveau, og i 2001-udgaven deltog fire Superliga-reservehold samt fire førstehold fra Danmarksserien. Det var noget der trak fulde huse, især fordi mange af Superliga-reserveholdene brugte kampene til at give minutter til nye spillere, eller spillere der havde været skadet, ligesom man ser det i reserveholdsturneringen i dag.

Man følte sig derfor hensat til ”de gode gamle dage” i Måløv Boldklub denne weekend, da klubben for 33. gang afviklede NEM Transport Cup – som turneringen har heddet de to sidste år.

Ikke alene er sponsorerne begyndt at vende tilbage til Måløv, da de efterhånden kan se tegningen til noget spændende, men efter weekendens kampe bliver der meldt om bragende succes, både sportsligt og socialt, og de mange frivillige i klubben har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Sammenholdt med den positive tilgang fra de deltagende hold, har det bragt den ånd ind i turneringen, som man oplevede tidligere.

Rent sportsligt ligger niveauet i omegnen af Måløvs nuværende placering i Serie 2, men der bliver selvfølgelig også tænkt i, at tilgodese klubber, som er i en geografisk nærhed, da det bringer lidt af grundtanken om et lille uofficielt kommunemesterskab tilbage i turneringen.

Det er da utvivlsomt også noget der hjælper rent tilskuermæssigt, hvor der i år var rigtig mange på anlægget alle tre dage.

Det gjorde da også et kæmpe udslag rent tilskuermæssigt, at de to lokale Serie 2-kombatanter, BSF og Måløv, mødtes i en intens finale, som sluttede 1-1 i ordinær tid, men til sidst blev vundet af Måløv efter straffesparkskonkurrence. I øvrigt første gang i turneringens levetid, at Måløv selv kunne løfte trofæet.

Vejret var godt og Måløv vandt, men slutteligt, så var det nye tiltag med en sideløbende U12-turnering, som i øvrigt blev vundet af Ledøje-Smørum efter finalesejr over Slagslunde-Ganløse, også en rigtig god oplevelse for såvel tilskuere som deltagere, så mon ikke dette også tåler en gentagelse næste år under NEM Transport Cup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *