LSF vandt over Jægersborg
LSF-fodbold.jpg
Det blev til en sikker sejr for LSF da holdet mødte Jægersborg i weekenden. Foto: Privatfoto
Fodbold Der var rystet godt i posen da flere spillere var tilbage efter karantæne og småskader i lørdagens kamp mellem LSF og Jægersborg

Som sædvanlig var vejret godt Ingen tvivl om, at det var et godt hold der kom besøg. Gæsterne kom godt over kanterne og de mange hurtige folk lagde pres på og kampen kunne være endt meget anderledes, hvis Jægersborg-folkene havde kendt deres besøgstid.

Men det var hjemmeholdet, der havde den første chance. En af banens bedste spillere Dennis Lind lagde et perfekt indlæg, men først hovedstødet og siden den efterfølgende retur blev flot reddet af ”Muren fra Asien” – Butt i målet og så var vi lige vidt. På det tidspunkt virkede det som om at Jægersborg havde mest momentum og LSF fik i denne fase af kampen en del omstillinger i mod os.

Specielt midt i halvlegen da en Jægersborgspiller rundede Lasse Gram i målet og fra tre meter bare skulle sparke den ind. Hvordan det lykkedes ham at ramme ved siden af er en gåde, men det blev afværget og hjemmeholdet kunne ånde lettet op.

Det var som om, at LSF-drengene i den periode lod sig frustrere af, at tingene ikke rigtigt ville lykkes. Men de kom ind i en bedre rytme de sidste 10. min. af halvlegen og i det 40. min. gav det bonus. LSF havde lidt tidligere fået et frispark uden for feltet og den sendte Morten ”Store” Larsen på tværribben så gæsterne var advaret.

Denne gang var det kampens spiller Emil ”EK” Kjærsgaard der skulle tage frisparket og han krøllede bolden ind uden chance for Butt i målet.

Det var nu hjemmeholdet der havde momentum i 2. halvleg og i det 68. min. blev kampen reelt afgjort. Morten ”Messi” Larsen drev kispus med Jægersborg- forsvaret og servede bolden for sin navnebror ”Store” Larsen og han trykkede resolut af og bolden strøg i nettet via den ene stolpe.

Kampen blev endelig lukket i det 85. min. da selvsamme Marc Lind spillede ”EK” fri med gode kombinationer og han sparkede den også på indersiden af stoplen og i mål Det var virkelig stolpe ind for LSF denne lørdag.

2 kommentarer om “LSF vandt over Jægersborg”

 1. Anders Victor siger:

  Kære Ulrich Wolf
  Det er en danmarksserie kamp du skriver om, LSF har ganske rigtigt også et Serie 1 mandskab, de spillede uafgjort!!
  H
  Anders

  1. Mia Thomsen siger:

   Tak Anders! Vi retter straks 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *