LSF smed 2-0 føring
Lsf-Hillerød-copy.jpg
Det begyndte så godt med 2-0 føring til LSF, men desværre indhentede Hillerød ti 2-2. Foto: Privatfoto
Fodbold Det var en flok ærgerlige LSF-spillere der efter kampen skulle tænke sig om over hvad der lige skete der. Foran 2-0 meget tidligt og så endte det 2-2.

Men det var også et Hillerødhold, der gerne ville spille fodbold, og med deres pågående stil var der ikke megen tid til at tænke sig alt for meget om.

Men allerede i det tredje minut blafrede netmaskerne efter et frispark lige uden for feltet. Emil Kjærsgaard, der var en af dagens bedste spillere, tog ansvar og sparkede den i det lange hjørne.

Hillerød stod højt på banen og det blev udnyttet udnyttes. En lang bold i deres bagrum fra Morten Larsen betød en næsten fri Benjamin Madsen der rundende backen og derefter sparkede bolden i nettet – 2-0 efter 20 minutter.

Af uforklarlige årsager kunne LSF lige pludselig ikke rigtig ramme hinanden, og så var det svært at spille fodbold. Hillerød var rigtigt gode til at komme over kanterne – specielt i deres højre side – og deres pågående stil gav næsten udbytte.

I det 28. minut blev en lang bold i LSF’s bagrum, og så opstod der en misforståelse mellem Lasse Gram i målet og forsvaret. Resultat: En kvik Hillerødspiller løb imellem og loppede bolden i mål.

At LSF ikke havde heldet denne lørdag blev bevist i det 32. minut. Hillerød var i fremdrift og en Hillerødspiller fik den (for dem) glimrende ide at sparke på mål. Et okay skud, men et skud som var mad for Lasse Gram. Men desværre blev den rettet af og endte ved forreste stolpe og så stod den 2-2.

Lige inden pausen kunne LSF være kommet foran, men Emil Kjærsgaards glimrende aflevering til Benjamin Madsen blev ikke omsat efter fortjeneste og loppet gav ikke mål.

Hillerød havde deres chancer, men tættest på en ”gamewinner” var Emil Kjærsgaards frispark sent i kampen, der strøg centimeter ved siden af stolpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *