LSF klar efter træningslejr
LSF-optakt-sommer-2015-2-copy.jpg
LSF er klar til en ny sæson efter weekendens træningslejr i Vingsted. Foto: privat
fodbold Som noget helt nyt havde LSF’s cheftrænere Kim Kjærsgaard og Jan Zirk lagt en træningslejr lidt utraditionelt her i weekenden i Vingsted.

Det har holdet aldrig prøvet før, men efter en kort opstart så ville de prøve noget nyt.

Heldigvis var næsten hele truppen klar og 24 spillere og 6 ledere deltog i skønne omgivelser i skovene omkring Vejle. De tre dage blev brugt på fire træningspas og alt forløb helt perfekt – så truppen er ved at være klar.

Holdet er kommet ”hjem” igen – en hård række og væk er de lange og ”eksotiske” ture til Sønderborg, Marstal m.m. Nye spillere er også kommet til og på papiret ser truppen endnu mere spændende ud, men hvad er forventningerne så? Kim Kjærsgaard fortæller:

»Vi må se hvad der sker. Det ser ud til at vi er blevet en lille smule forstærket, men vi skal møde mange hold der er kommet ned fra 2. division. Det bliver igen en tæt række, men heldigvis kender vi jo hinanden, så jeg håber vi igen kan blande os i den øverste halvdel.«

Det bliver spændende at se hvordan det går og allerede på lørdag møder LSF nedrykkerne fra Vanløse, så den første hårde prøver er lige for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *