LSF fik smal 1-0-sejr i Virum
Fodbold Det var noget af et antiklimaks for LSF fredag aften i Virum efter tirsdagens fantastiske sejr over FREM.

Efter en lidt stille start, stod det hurtigt klart, at Virum stod meget dybt og kun spillede på omstillinger i denne del af kampen. Det blev et forkølet langskud af Emil Kjærsgaard i det 11. minut, og da et indlæg blev mødt af Jacob Lind lignede det et mål, men desværre ramte hovedstødet tværribben.

Men der skulle ikke gå lang tid før LSF fik mål. En sjælden omstilling blev en realitet, da Virum vovede sig frem på banen, og den blev sendt af sted til Jacob Lind i venstresiden. Han stoppede op, så sig om, og sendte den i deres bagrum hvor Emil Kjærsgaard kom stormende til og satte foden på til en 1-0 føring. Klasseopspil og mål.

Det var et helt andet Virumhold der kom på banen efter pausen. De satsede meget mere og kom frem på banen. Det betød en masse fight fra alle sider og det blev en lidt uskøn kamp. Der blev sparket væk i en uendelighed, og det gode spil LSF er kendt for var langt, langt væk.

I det 63. minut fik Virum en dødboldssituation – et frispark. Den blev sparket på mål og flere havde set den inde, men heldigvis var Lasse Gram i målet klar og reddede forsøget til hjørnespark.

Men Virum kunne ikke omsætte deres nyvundne kræfter til at blive rigtigt farlige. Mens LSF til gengæld – med lidt mere held – kunne have fået mål nummer to, men det kom aldrig. Andreas have en chance med målmanden, men kunne akkurat ikke få fart nok på og et indlæg til Marc blev også reddet af målmanden og så skete der ikke ret meget mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *