Kunst er meget subjektivt
debat Som svar på Michael Harringtons debatindlæg vedrørende kunst i Skovlunde Bypark:

At Michael Harrington synes kunstværket i Skovlunde Bypark er grimt er selvfølgelig kedeligt. Jeg vil først og fremmest minde om, at kunst er meget subjektivt. Mens du ikke synes det klæder parken, er der sikkert mange, som forsat nyder at gå i den dejlige park – nu beriget med kunst.

Michael taler også om ”røde nedskæringer” på Teknik og Miljø-området. Dette er simpelthen ikke rigtigt. Der blev i 2014 investeret 6.000.000 kroner mere i Teknik og Miljø-udvalget end året forinden. Om det skal tillægges en positiv eller negativ betydning er jo, igen, op til en selv, men jeg er personlig glad for flere tiltag, der kan forbedre miljøet i kommunen.

Sidst i debatindlægget står der, at pengene kunne være brugt bedre andetsteds. Der bliver foreslået et løft til vores folkeskole eller ældrevelfærd for de penge, der er brugt på kunsten. Sagen er dog den, at kommunen fik bevilget penge fra statens kunstfond, så der er ikke blevet brugt en betydelig mængde af kommunens penge på kunstværket.

Jeg synes, at vi skal glædes over et løft på området. Et løft, som gør Ballerups natur mere attraktiv, og kan være til glæde for os alle.

1 kommentar om “Kunst er meget subjektivt”

 1. Michael Harrington siger:

  Svar til Johan Müller (DSU)

  Jeg tager det at du er en ung stræbende mand som en skønne dag, ønsker at gøre dig som politiker.. Jeg kondolere..
  Men kan du i det mindste tage dine “hornlinser” på og tage en tur i Skovlunde Bypark og se på dette såkaldte “Kunst”
  De som har deres daglige færd i Parken er alle enige.. Dette er rædsomt og i over et år har man kunne se maskiner pløje det meste af området op omkring søen. Kommunens folk har nu sået græs rundt om det men kilder tæt på mig, siger at dette kunst faktisk ikke svare til de forventninger man havde, og nu slås man om det.

  Men vi kan jo lave en kopi af indersiden af Vest-forbrændingen i tøjklemmer og sætte det op lige foran din have, og så se om hvad du synes om det.. Kunst eller ej.. Dette skal bare væk og regningen skal ikke havne hos os borgere.

  De Kr. 6.000.000,- kroner du snakker om, dækker sikkert kun for det efterslæb som har foregået i Teknik og Miljø afd. pga. tidligere års nedskæringer. Jeg er jo kun en gammel novice, men jeg husker i hvert fald dengang Kommunens folk gik og passet på Kommunens arealer.
  Det gør de næsten ikke mere!

  Skovlunde Bypark har faldet markant i værdi, når man tænker på en grøn kommune.. Hvorfor dette beton når man “kunne” have brugt materialet Træ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *