Kommunen hyldede Musikfesten
musikfest-reception2-copy.jpg
musikfest Ballerup Rådhus lagde lørdag formiddag hus til en stor og festlig reception for deltagere og frivillige fra Ballerup Musikfest.

Flere hundrede mødte op til receptionen, som var arrangeret af kommunalbestyrelsen for at hylde de mange, der er med til at gøre musikfesten til en fest – enten ved at hjælpe med alt det praktiske – eller ved at optræde på en af de mange scener rundt om i byen.

I år kan Ballerup Kommune og East Kilbride fejre 50 års samarbejde. og i den anledning var en delegation fra venskabsbyen også inviteret med til musikfesten – ligesom der i øvrigt var deltagere fra flere andre lande.

musikfest-reception1-copy

Borgmester Jesper Würtzen holdt derfor tale på både dansk og engelsk for de mange fremmødte, og sagde blandt andet:

»Tak til alle jer mange frivillige, der har gjort et kæmpe arbejde for at få festen til at blive til virkelighed og som knokler løs både før, under og efter musikfesten, så vi andre kan have det skægt.«

musikfest-reception3-copy musikfest-reception4-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *