Kom og syng med
kor Der er masser af muligheder for at få rørt stemmebåndende her i lokalområdet

De lokale kirkers kor har altid plads til flere – og det er helt gratis at være med.

I Skovlunde er voksenkoret på stemmefiskeri. De synger gospel og salmer, deltager i gudstjenester og koncerter – og vil meget gerne have flere til at synge med. De øver i kirken hver torsdag fra 19.30-21.30 og der er åbent hun de næste tre torsdage, 20/8, 27/8 og 3/9, hvor alle er velkomne.

Der er også brug for flere voksne i Vestkoret, der er Pederstrup Sogns voksenkor – og medvirker ved udvalgte musikgudstjenester og koncerter i Vestkirken og Hedegårdskirken. De synger mest klassisk, danske sange og viser og øver hver onsdag klokken 16.15-18.15 i Vestkirken fra 2. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *