Grim kommune
debat Ballerup kommune ynder at omtale sig som grøn kommune, jeg foreslår, at man ændrer det til Ballerup ’grim kommune’.

Hvis de ansvarlige fra vej og park eller politikere gik sig en tur, ad udvalgte fortove i kommunen, vil de med selvsyn se hvorfor.

Fortovet på det stykke der går fra fælleshuset Tårnhuset og til start af Gadehusene, bliver aldrig rengjort, hverken nu eller ved vintertid, der bliver aldrig fejet, ryddet for ukrudt sne eller is. Beplantningen på stykket ligner efterhånden urskov.

Det samme gør sig gældende for fortovet på stykket fra institutionerne på Nordbuen til Ring 4. Ukrudtet har der overtaget det halve af flisearealet. Det er utroligt grimt og et eller andet sted er der vel et svigt. Enten er kommunen ligeglad, eller også lever det firma der har licitationen ikke op til det de kontraktlig er forpligtiget til.

Det er som, at bevæge sig i det tidligere Sovjet Unionen. Jeg kan fortsætte med en lang række eksempler, Stations pladsen tunnelerne under togbanen og så videre.

2 kommentarer om “Grim kommune”

 1. Gert Fabricius siger:

  Helt enig, vedligeholdelse af kommunes veje helt generelt, er rigtig dårlig, også i skovlunde.
  Det gælder alt især fortove og kantbelægninger, og vores gadebelysning, man renoverede noget af
  lyset i Ballerup for over 10 år siden, siden er der ikke sket noget. jeg ved godt at der måske er ved at ske noget og vist også i Ballerup. Hvad sker der i Skovlunde. Vi betaler også skat.

  1. Sanne Fandrup siger:

   Ballerup kan så meget – men ikke holde rent og fint. Overalt på de offentlige arealer er der ukrudt, cigaretskod, grafitti og spredt affald. Det er superærgerligt, for Ballerup er en fin kommune, som tilbyder sine borgere meget og sagtens kan lokke flere til. Men det kræver at der hankes op i det fælles udemiljø: Mere pleje af grønne arealer, mere rengøring når der har været kedelige typer ude og spraye tacs, en bedre og smukkere planlægning, så kommunen fremstår indbydende, velholdt og venlig. Hvis man vil se et godt eksempel på smuk og hyggeligt bymiljø, så tag en tur til Lyngby og bliv inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *