Golfdamer sluttede godt
Golf Dame 1 spillede i weekenden den 15. & 16. august deres sidste 2 divisions kampe i Santander Elite Division, som er den bedste række i Danmark.

Hjortespring skulle vinde lørdag over Køge, for at være sikre på ikke at rykke ned. De var foran 4-0 efter foursome og vandt samlet 9-3, så der var ikke tvivl om sejren.

Med sejren rykkede Hjortespring-damerne op på 2. pladsen i puljen og havde mulighed for at spille sig videre til DM medaljeslutspillet i søndagens match mod lokalrivalerne fra Smørum.

Hvis de vandt, var de sikre på 2. pladsen, og blev det uafgjort skulle Hillerød også dele mod Køge og hvis hjortespring tabte skulle Hillerød også tabe.
Det var en meget svær opgave for pigerne, men så meget fint ud efter foursomes hvor det stod 2-2.

Desværre for Hjortespring stillede Smørum med meget stærke singler, i deres 2. og 3. single spiller nemlig to Europatour spillere, som ligger højt på de forskellige ranglister, nemlig Nanna Madsen og Emily Pedersen.

3. single for Hjortespring, var oppe imod Emily og spillede rigtig godt, men tabte på hul 16. Hjortespring spillede 1. single og vandt sin match på hul 16, mod en anden dygtig spiller, som til dagligt spiller golf i USA og går på college der.

Samlet set blev det en god weekend for Hjortespring Golf der bliver i Santander Elite Divisionen som nyoprykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *