Første skoledag på de nye distriktsskoler
Måløvhøj-Skole-DJI_0411-copy.jpg
Eleverne på den nye distriktskole Måløvhøj Skole var samlet på Måløv Idrætsanlæg første skoledag. Fællessamlingen blev foreviget med drone. Foto: drone
forening Mandag den 10. august var første skoledag på distriktsskolen Måløvhøj Skole, hvor eleverne fra de to afdelinger Måløv og Østerhøj mødtes på fællesarealerne på Måløv Idrætsanlæg til dronefotografering.

Første skoledag på distriktsskolen Måløvhøj Skole blev markeret med fællesoptog og droneoptagelser af alle eleverne fra de to afdelinger Måløv og Østerhøj, der blev samlet på Måløv Idrætsanlæg.

»Jeg ønskede med samlingen af alle elever at signalere, at vi nu er én skole. Derfor kom eleverne gående fra de to afdelinger i rækkefølge startende med 0. klasserne. Ved indgangen mødtes de med ”parallelafdelingen” og gik samlet ind på pladsen og formede en spiral,« fortæller distriktsskoleleder Peter Haldor Hansen, Måløvhøj Skole.

De mere end 1300 elever var allerede inden optoget blevet modtaget af lærere, pædagoger og de nye pædagogiske ledere på de respektive afdelinger, Måløv og Østerhøj. På idrætspladsen bød Peter Haldor Hansen velkommen til den samlede skole, Måløvhøj Skole.

Foreningen af de to afdelinger blev filmet med drone og optagelserne skal bruges til en præsentationsvideo af den nye distriktskole.

Måløvhøj Skole har allerede fået lavet en anden video før skolestart, der blandt andet viser, hvordan skolens personale arbejder med planlægningen af skoleåret samt præsenterer ledelsen. Den kan ses her: www.maaloevhoejskole.dk

10. august 2015 var også første skoledag for Ballerup Kommunes fire øvrige distriktsskoler: Skovvejens Skole (Egebjerg og Højager), Baltorpskolen (Grantoften og Rugvænget), Skovlunde Skole (Rosenlund og Lundebjerg) samt Hedegårdsskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *