Fed fest på Dragebakken
Cisilia-copy.jpg
Cisilia, som i øjeblikket hitter med nummeret ’Luftballon’, giver gratis koncert i Ballerup på lørdag - sammen med en masse andre dygtige musikere til ’Live på Dragebakken’. Foto: pressefoto
koncerter I morgen lørdag er der ’Live på Dragebakken’ med masser af fed musik og fri entré i det grønne.

Der er lagt op til et brag af en fest i Hedegårdens Bypark syd for Hede-Magleparken lørdag den 8. august. For tredje år i træk er der ’Live på Dragebakken’ – en festlig dag og aften i musikkens tegn med en masse forskellige artister på programmet.

Det er Hedegaven, Baltoppen LIVE, Ballerup Bibliotek, Ungdomskulturhuset Vognporten, Ballerup Ungdomsråd, Frivilligcentret Tapeten og Ballerup Kommune der er gået sammen om arrangementet, der er gratis og åbent for alle.

På scenen kan man blandt andet opleve Cisilia – en af de nye stjerner indenfor dansk pop/dancehall. Hendes debutalbum ’Unge Øjne’ er strøget helt til top på hitlisterne med singlerne ’Ring den alarm’, Vi to datid nu’ og senest ’Luftballon’, som er blevet spillet heftigt på radioer og klubber landet over.

Emil-Stabil-copy

Derudover kommer også rapperen Emil Stabil (herover), som står bag ørehængeren ’Er det en fugl’. Og det garvede makkerpar Hampenberg & Yepha (herunder) bestående af DJ Morten Hampenberg og rapper Yepha, der er fundet sammen igen og har lavet nummeret ’Vi’ helt væk’. Tidligere har de to arbejdet sammen og lavet singlerne ’Skub til taget’ og ’Det stikker helt af’, så de skal nok få festen helt op at ringe på Dragebakken i Ballerup.

hampenberg-og-yepha-copy

Det hele begynder klokken 15, og der er underholdning fra start til slut klokken 20. Der vil være forskellige boder med salg af mad og drikke, men man er også velkommen til selv at tage sit eget med og lave en skovtur ud af det.

Skulle vejrguderne være på tværs og sende regn ind over Ballerup, rykker hele herligheden ind i Hedegårdshallen i stedet for. Så der er fest uanset hvad. Læs mere på Facebook.com/2750ung.

Forud for arrangementet er der indvielse af områdets nye ‘drømmesti’. Læs mere her: Drømmesti og drømmekage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *