Farverige, finurlige figurer
Søren-Parmo-1-copy.jpg
Der er knald på farver og fantasi i Søren Parmos malerier. Hans værker kan ses i Måløv Kulturhus’ nye sal fra på fredag og en måned frem. Foto: privatfoto
udstilling Den lokale kunster Søren Parmo fra Smørum udstiller sine sjove og smukke værker i Måløv Kulturhus’ nye sal i den kommende måned.

Der er fernisering fredag og lørdag den 29. og 30. august klokken 10-17, hvor kunstneren selv vil være til stede, så man kan få en snak med ham om de farverige malerier.

Søren Parmo er født 1966 i Ribe. Han er inspireret af det spontane og det frie liv. Derfor indgår fuglen ofte som motiv – som symbol på frihed og livet generelt.

Inspirationen fornemmes bedst i bestræbelsen og forsøget på at udtrykke det umiddelbare og impulsive. Han arbejder blandt andet i spændingsfeltet og med modsætningerne enkelthed og kaos – sjov og alvor.

Men det væsentligste kendetegn ved Søren Parmos værker er det legende og naive udtryk. Derudover er værkerne karaktiseret ved brug af stærke farver, finurlige figurer samt sjove og kringlede titler.

Søren-Parmo-(4)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *