En tilfreds grundejer i Digterparken
Debat  Inden for de seneste uger har vi i Ballerup Bladet kunne læse om utilfredshed vedrørende opkrævning af afgifter eller udgifter med hensyn til belysning af vore veje i Digterparken.

Jeg forstår ikke at dette problem er kommet til offentlighedens kendskab via vor ugentlige gode Ballerup Bladet.

Vi burde måske alle hænge vort vasketøj op på tørresnoren til offentlig beskuelse?
En utilfreds grundejer, der normalt ellers aldrig møder op til den årlige veltilrettelagte generalforsamling den sidste tirsdag i april, burde have gjort opmærksom på utilfredsheden eller kritik til den daværende og nuværende bestyrelse og ikke nu år efter.

Det er korrekt, at på et tidspunkt meddelte vor kommune Ballerup, at nu skulle vi fremover betale for belysning på vore veje i Digterparken, og derfor opkrævede grundejerforeningen dette gebyr i forbindelse med den årlige afgift som medlem af grundejerforeningen.

Senere måtte vi konstatere, at kommunen dog ville betale for vor belysning, og det indbetalte beløb fra grundejerne burde måske være tilbagebetalt den enkelte grundejer, men på generalforsamlingen blev det uden problemer besluttet, at det indbetalte beløb skulle eller kunne blive i ”grundejerforeningens kasse” til andre gode formål for medlemmerne.

Jeg som grundejer er meget tilfreds med denne beslutning, der blev besluttet på denne afgørende generalforsamling.

Her i Digterparken har vi en bestyrelse, der varetager vore fælles interesser for cirka 500 grundejere, og for mig at se, bliver vore fælles interesser varetaget på en utrolig god måde.

Hvem kan være utilfreds med at vore fælles områder bliver passet og plejet på bedste måde?
Generelt må siges, at vi grundejere er tilfredse, idet kun 46 grundejere ud af 524 mulige mødte op til den årlige og altafgørende generalforsamling i 2015.

Jeg er en af de tilfredse og glade grundejere her i Digterparken, og jeg er meget tilfreds med det arbejde nuværende bestyrelse udfører for os alle.En bedre bestyrelse kan vi ikke forvente eller få her i Digterparken.

1 kommentar om “En tilfreds grundejer i Digterparken”

 1. Max Thomsen siger:

  Problemet er kommet til offentligt skue idet afgiften er betalt 2 gange.

  Jeg kunne være mødt op på generalforsamlingen, hvis jeg måtte for bestyrelsen, jeg blev nægtet adgang.

  På generalforsamlingen blev det besluttet at indrage vejbelysningsafgiften, det er her problemet opstår idet man ikke kan træffe beslutning om et punkt der ikke har været varslet i indkaldelsen herunder den specifiserede agenda. Det var således alene de fremmødte der havde viden om at de skulle indrages.
  Det fremgår ikke af agendaen at bestyrelsen ville indrage midlerne det blev først offentliggjort på selve dagen.

  Jeg er enig i at bestyrelsen gør et stykke arbejde og arealerne holdes pænt, det er jo også det vi betaler vores kontingent til hvert år udover vejbelysningsafgiften.

  Det undre mig dog at når digterparkens bestyrelse 3 år i træk opkræver medlemmerne uden selv at blive opkrævet af Dong, de ikke spørger sig selv om der er noget galt.

  Jeg håber det giver fyldestgørende svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *