DUI’ere fra Skovlunde var på vikingelejr
DUI-Skovlunde-copy.jpg
Treårige Emma Schnell fra DUI Skovlunde var med på årets Jubi-Lejr. Her får hun hjælp af sin mormor til at lave et hjerte med navn på. Foto: privatfoto
lejr I forrige uge deltog Skovlundes afdeling af DUI i den landsdækkende ’Jubi-Lejr’, der blev afholdt i Hals i Nordjylland med deltagelse fra både Danmark, Norge, Sverige, Finland og England.

Lejren markerer i år DUI Leg og Virkes 110 års jubilæum. Lejren afholdes hvert femte år og blev denne gang afviklet under temaet ’vikinger’. Det betød, at mange af lejrens aktiviteter på den ene eller anden måde tog udgangspunkt i vikingernes liv.

Der var blandt andet et sy- og stofværksted, hvor man kunne lære at lave vikingehætter, dragter og punge. I værkstedet kunne man desuden lære at filte, væve og knytte mange andre ting. Hvis man var mere til smykker, så var det muligt at lave egne smykker samt perler i glas og ler. Der var også et træværksted, hvor man kunne lave vikingeskjolde, snitte træknive og bygge vikingeskibe (sæbekassebiler).

Udover lejrens faste værksteder var der løbende mange andre aktiviteter som børnestjerneløb, børnedisko, dyst mellem de hjemmebyggede vikingeskibe og et festligt vikingebryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *