Drømmesti og drømmekage i Haraldsminde
drømmesti.jpg
indvielse I morgen er der indvielse af en helt ny 'Drømmesti' i Haraldsminde/Hedegårdens Bypark syd for Hede- Magleparken.

Ballerup Kommune har længe ønsket, at få mere liv til det store grønne område kaldet Haraldsminde i Harrestrup Ådal lige syd for Hede- og Magleparken. Området har nemlig en masse potentiale for at blive et samlingssted med dejlig natur og nye fritidsaktiviteter.

Men hvad drømmer borgerne selv om? For at afklare dette har det kunstneriske arbejdsfælleskab Team Skovsnogen igennem længere tid opsøgt borgere og institutioner for at høre deres ønsker og idéer. Idéer, der spænder lige fra træskulpturer af popgruppen One Direction til en forhøjelse af den populære kælkebakke, Dragebakken, i den nordligste del af området.

Under samtalerne med områdets borgere kunne Team Skovsnogen konstatere, at kun få var klar over, hvor stort et område Haraldsminde egentlig dækker. En af grundende kunne være manglende skiltning og stier til at binde området sammen. Der er derfor blevet etableret en ny trampesti i området med to nye broer, og Team Skovsnogen har installeret en række ”drømmeskilte” der skal synliggøre den nye sti.

Denne lørdag præsenterer formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Helle Hardø Tiedemann, den nye sti og resultatet af udvekslingerne mellem borgerne ved Haraldsminde og Team Skovsnogen. Idéudvekslingerne er nemlig blevet illustreret i form af et ”drømmekort” med mere end 50 forslag indtegnet i et kort over området.

Det hele foregår lørdag den 8. august klokken 14-15 nedenfor Dragebakken, der efterfølgende danner rammen om den store open air fest ‘Live på Dragebakken’, som du kan læse mere om her: Fed fest på Dragebakken

Program:

14:00: Åbningstale og indvielse af Drømmestien ved formanden for Teknik- og Miljøudvalget Helle Hardø Tiedemann

14:15-14:30: Drømmerejse/afspændingsøvelse også kaldet fantasirejse. Der er tale om en kort seance der hjælper publikum til at frisætte egen kreativitet og fantasi.

14:30 – 15:00: Gåtur langs Hede Magleparkens Drømmesti

15:00: Drømmekage og lemonade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *