DBU klager over droppet fodboldakademi
barcamøde-273.jpg
De store smil var fremme på pressemødet i marts måned, da planerne om FCBEscola blev lanceret. Men siden er det gået mildest talt skævt. Foto: Arkivfoto.
Akademi DBU klager til UEFA over Barcelona-akademiet, der ikke blev til noget. Akademiet har ikke underettet eleverne.

Føljetonen om Barcelona-akademiet i Ballerup der blev en fuser, fortsætter. Selvom DBU og FCBEscola i juli blev enige om at droppe planerne, så har akademiet ikke fortalt de tilmeldte elever eller deres forældre, at planerne ikke bliver til noget. Derfor har DBU nu klaget til UEFA over den manglende information. Det skriver DBU på sin hjemmeside.

DBU har henvendt sig direkte til folkene bag akademiet, men uden at få fat i nogen.
Ifølge DBU’s næstformand, Bent Clausen, er det en uholdbar situation, der kan skabe skuffelse og frustationer i danske fodboldfamilier, fordi der ikke er blevet orienteret ordentligt.

Tidlig modstand

DBU var fra begyndelsen imod planerne om fodboldakademiet i Ballerup, fordi de mente, at de stred imod den måde, som DBU mener, man skal behandle mindre børn på.

Derfor blev parterne i juli måned enige om, at droppe planerne om akademiet og stille det hele i bero. Det har altså ikke fået FCBEscola til at fortælle de tilmeldte elever, at de planer er droppet. På fodboldskolens hjemmeside fremgår det heller ikke, at planerne er skrinlagt. Her står der stadig, at ’FC Barcelona er stolte af at kunne annoncere åbningen af det første officielle FC Barcelona akademi i Danmark til august 2015’.

Ballerup Bladet har også gentagne gange forsøgt at ringe til Anna Beltran, der var Barcelonas repræsentant på fodboldakademiet, men uden at få svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *