Cirkusskole i Hede-Magleparken
Cirkusskole-i-Hede-Magleparken-6-copy.jpg
De dygtige børn fra cirkusskolen optrådte for det store, forventningsfulde publikum i Hedegården Butikscenter torsdag eftermiddag. Og de gjorde det godt. Foto: privatfoto
sommerferie 42 børn var i sidste uge på cirkusskole i Hede-Magleparken og torsdag optrådte de i centret.

Når man nu ikke har et rigtigt cirkustelt, så er Hedegårdens Butikscenter en ganske fortrinlig manege for cirkusskolens store flotte afslutningsforestilling, der blev opført torsdag i sidste uge.

42 børn i alderen 6-10 år var med på cirkusskole – tre dage med badutspring, linedans, cykling på ethjulet cykel og masser af andre sjove cirkuslege.

Se billeder: Fotogalleri

Cirkusskolen er den del af sommerferieaktiviteterne ’Sjove dage i Hedegården’, der har budt på alle mulige skægge oplevelser for områdets børn i dagene 3. til 8. august.

’Sjove dage i Hedegården’ er et samarbejde mellem BFC-Klubben, BFO-Nordlys, BFO-Maglegården, Byggelegepladsen Midgård, Beboerprojektet Hedegaven og kultur og fritid i Ballerup Kommune.

Ugen har udover cirkusskole blandt andet budt på hoppepuder, kæmpe rutsjebane, hip-hop dans, sumobrydning, brandbiler, trækture med heste og fællesspisning fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *