Cirkus Arena kommer til Ballerup
Cirkus-Arena-Uffe-og-Signe-copy.jpg
Uffe Holm og Signe Lindkvist styrer slagets gang i Cirkus Arena, der kommer til Ballerup søndag den 30. august. Foto: Arena
show I anledningen af Cirkus Arenas 60 års jubilæum har cirkusdirektør Benny Berdino overladt manegen til Signe Lindkvist og Uffe Holm.

Årets forestilling fra Cirkus Arena er noget særligt – ikke bare fordi de fejrer 60 års jubilæum, men også fordi at de har prøvet noget nyt i år, og har smidt Signe Lindkvist og Uffe Holm i manegen som sprechstallmeistre.

Signe Lindkvist, som mange kender fra talrige børneprogrammer i tv, har alle dage haft en stor kærlighed til cirkus. I år træder hun for første gang ind i en rigtig cirkusmanege – både som aftenens vært og som artist – flankeret af komikeren Uffe Holm, der før har bevist showtalent med sin medvirken i ’Vild med Dans’.

Sammen har de haft en kæmpe indflydelse på den endelige forestilling, når det kommer til både form og indhold.

Masser af cirkus

Men bortset fra de to nye frontfigurer kan folk roligt forvente masser af cirkus, som de kender det.

Der vil traditionen tro være mulighed for at opleve masser af dyr – både elefanter, hunde og heste. Farlige stunts er også altid et hit: I år byder motorcykelartisterne Diorio Truppe på et legendarisk motorcykelnummer, hvor de som en bisværm suser rundt i metalkuplen ’Globe of Death’ op til syv motorcykler samtidigt!

Cirkus-Arena-Diorio_Truppe-copy

I cirkusmanegen kan man desuden møde en vaskeægte kanonkonge, opleve tryllebindende tryllerier, smidige akrobater og yndige cirkusprinsesser.

Cirkus Arena slår teltet op ved Marbækvej i Ballerup søndag den 30. august – og der er hele to forestillinger på dagen – både klokken 12 og 15.30 (klokken 12 er allerede udsolgt). Billetter kan bestilles på telefon 40 30 01 02 alle ugens dage klokken 11-18.30 eller på Billetnet.dk.

Vind billetter i Ballerup Bladets konkurrence her: Vind billetter til Cirkus Arena

Vi har 4 x 2 billetter på højkant. Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 17. august klokken 9.

Arena søger lokale cirkusprinser og -prinsesser

Børn i alderen 3-12 år har i år mulighed for at blive cirkusprins eller -prinsesse i egen by og få sit helt eget nummer i en af forestillingerne.

»Vi arbejder ud fra, at alle kan lave cirkus, og det her er en unik chance for at vise, hvad man kan,« siger Uffe Holm, der også kommer til at stå i en cirkusmanege for første gang.

»Og så kan man jo blære sig resten af livet med, at man har optrådt i cirkus,« tilføjer han.
Kan man noget sjovt eller specielt – stå på hovedet, lave klovnerier, få sin kanin til at hoppe igennem en hulahopring eller noget helt fjerde, og har man ikke mindst lysten til at afprøve cirkusmanegen, så er det nu man har chancen.

»Et lokalt barn kan komme ind i midten af manegen og mærke stemningen, for det er meget mere intenst derfra. Samtidig er der ikke noget at være bange for – folk skal nok klappe,« lyder det fra en spændt Uffe Holm.

En dommerkomité bestående af Signe Lindkvist, Uffe Holm og selveste cirkusdirektøren Benny Berdino udvælger det bedste bud, og det barn får lov at optræde med sit helt eget nummer i forestillingen i sin egen by.

Har man lyst til at lege med og samtidig invitere hele sin familie med gratis i cirkus, kan man læse mere på Arena.dk – under ’nyheder’ og dernæst ’Cirkusprinser og -prinsesser’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *