BSFs U13-drenge holdt opstartsstævne
BSF-U13-drenge-copy.jpg
Årgang 2003 fra BSF tog hul på sæsonen. Foto: privatfoto
fodbold Drengene på årgang 2003’s 3. hold i BSF var samlet for første gang efter sommerferien søndag den 9. august, hvor holdet selv havde lavet et opstartsstævne i Ballerup Idrætspark som optakt til efterårssæsonen.

11 drenge var fyldt med glæde, spænding og iver over at skulle i gang igen.
KB, Fløng-Hedehusene og Ledøje-Smørum kom forbi for at spille med i stævnet, der bød på tre kampe til hvert hold. Stævnet gik efter planen, og det fantastiske vejr havde fået mange forældre, bedsteforældre, søskende, venner m.m. fra de fire klubber ud for at se fodbold.

For de 11 BSF drenge blev det en god dag, hvor der blev spillet fin fodbold. I den første kamp mod KB skabte holdet masser af chancer, men ærgerlige fejl kostede, og derfor endte det med et nederlag på et enkelt mål til københavnerklubben.

I anden kamp stod den på lokal og rivalopgør mod LSF. En kamp, som begge hold havde set frem til, da drengene fra de to klubber kender hinanden. Det blev endnu en lige kamp, hvor BSF dog trak det længste strå med flot spil og skarphed i felterne. 2-0 vandt BSF, men set over alle tre kampe var det LSF, der var bedst af alle fire klubber.

Trods mad og drikke i pausen var der ikke flere kræfter til sidste kamp, hvor BSF tabte til Fløng-Hedehusene.

En rigtig god dag var det dog, og både spillere og træner var enige om, at fodbold havde været savnet over ferien – og at det var godt at være i gang igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *